Ümit Bölükbaşı’nın sahibi olduğu ve uzun yıllar Aşağı Sanayi’de faaliyetlerini sürdüren Ümit Rulman, Küçük Sanayi Sitesi’ne taşındı.
Kökleri 1956’ya kadar uzanan ve 1983 yılından bu yana Ümit Rulman adıyla sektörde iyi bir yer edinen firma, 2 Mart’tan itibaren Küçük Sanayi Sitesi, 14. Cadde, 72 numaradaki yeni yerinde hizmet vermeye başladı.
Şirket sahibi Ümit Bölükbaşı, dünyaca ünlü Alman rulman üreticisi Schaeffer’in bölge distribütörlüğünü yürüttüklerini belirterek, Schaeffer bünyesinde üretilen FAG, INA ve LUK markalı rulmanların yanı sıra Japon NSK, Türk ORS (Ortadoğu Rulman Sanayi), İngiliz FKG ve bir başka Alman markası Ruville’nin satış ve dağıtımını yaptıklarını söyledi.
Çorum dışında tüm Türkiye’ye ürün satan bir firma olduklarını vurgulayan Ümit Bölükbaşı, “Biz, rulman sektöründe premium markaların bayiliğini yürütüyoruz. Daha önce sadece endüstriyel sanayi grubuna ait rulmanları satarken, 2 Mart’tan beri hizmet verdiğimiz Küçük Sanayi Sitesi’ndeki yeni yerimizde otomotiv rulmanları satışına da başladık. Ayrıca Optibelt, Contitech ve Expotech markalı kayışların bayiliğini yapmaktayız. Ümit Rulman firması olarak, bölge sanayisinin ihtiyacı olan her çeşit rulmanların yanı sıra tüm araçlara ait otomotiv rulmanları, kayışları, yağ keçeleri ve diğer bütün endüstriyel ekipmanların satışıyla halkımızın hizmetindeyiz.” diye konuştu.


(Recep SERBES)


Editör: TE Bilisim