Çorum’da bir süredir hizmet veren ve son olarak Recai Kuzey ile Nadir Demir’in işletmeciliğini üstlendiği Ulusoy Turizm yeni bir atağa başlıyor. Çorum Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yazıhanesini açan Ulusoy Turizm, 1 Nisan tarihi itibariyle Çorum kalkışlı Türkiye’nin dört bir yanına seferberlere başlıyor.

Ulusoy Turizm işletmecisi Nadir Demir, Doğu ve Güneydoğu dahil tüm illere Çorum kalkışlı sefer düzenleyeceklerini dile getirdi. Günlük 3 sefer ile başlayacak olan İstanbul’a İbizar isimli özel otobüsleri ile özel sefer koyduklarını belirten Demir, yeni bir hizmet anlayışı ile Çorumlulara daha konforlu ve kaliteli bir yolculuk yaşatacaklarını kaydetti.

Ankara’ya her saat başı araçları ile hizmet sunacaklarını, İzmir, Antalya, Alanya, Bodrum, Bursa ve Balıkesir illerine seferlerinin de başladığını belirten Demir, ayrıca Çorum’da 24 saat şehir içi servisleri olacağını, Yaçzıçarşı, Bahabey Caddesi, Mimar Sinan, Buhara ve İpek Taksi bölgesinde şube ve bilet satış yerlerinin açıldığını kaydetti.

Demir, “Herşey Zamanında” sloganı ile hizmet veren firmalarının tüm müşterilerine ayrıcalıklı standart hizmet sunduğunu; bu hizmetler arasında geniş koltuk aralığı, gazete ve dergi, uydu yayını, non stop seferler, kablosuz internetin bulunduğunu, ülke genelinde yaygın hizmet ağıyla hizmet veren firmalarına tüm Çorumluları beklediklerini ifade etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim