Elle Decoration dergisinin yayınlandığı 26 ülkede düzenlenen Uluslararası EDIDA Tasarım Yarışması’nın Türkiye ayağında 13 farklı dalda ödüller sahiplerini buldu. ISVEA tasarımcılarından Sevil Acar, İtalyanca “su altı dünyası” anlamına gelen Sott’Aqua Marino Serisi ile banyo kategorisinde birincilik ödülünü aldı.
Sevil Acar; İtalya'nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA’nın tasarım ekibinin başında bulunan, kendisi de ödüllü bir tasarımcı olan Ettore Giordano ve büyük ISVEA tasarım ekibi ile çok büyük bir uyum içinde çalıştıklarını ve ödülü bu ekip adına aldığını belirtti. Acar, Sott’Aqua Marino Serisi’nde ilhamı doğadan ve sudan aldığını söyleyerek; tasarımın, yaratıcılık ve zekanın yanı sıra bilim, sanat ve sosyal yönden de bir bütün oluşturarak insanların hayatlarına dokunduğunu ve daha kaliteli yaşam alanları yaratmak adına en önemli unsurların başında geldiğini, zaten ISVEA'nın tasarım felsefesinin de bu olduğunu iletti.

SEKTÖRÜN EN ÖNEMLİ FUARINDA ISVEA FARKI
Ece Holding tarafından 2013 yılında satın alınmış bulunan İtalyan markası ISVEA, ödüllü tasarımları ve sergilediği 150’ye yakın ürünle, sektörün en önemli fuarı UNICERA’da ilgi odağı oldu.
53 yıllık geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin İtalyan lider markası olan ISVEA birbirinden şık ve özgün tasarımları ile UNICERA Fuarı’nda yer aldı. 2014 yılında sunulan ürünler ve 2015 yılı tasarımları ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Özellikle ödüllü 5 yeni seri, ilk kez UNICERA’da görücüye çıktı.



Editör: TE Bilisim