Bayram kutlamaları kapsamında bugün ilk olarak saat 09.30’da Fatih Sultan Mehmet İlkokulu, Dumlupınar İlkokulu, Mustafa Kemal Ortaokulu, Bahçelievler Öğretmen Salim Akaydın Ortaokulu, İsmail Kakaç İlkokulu ve Bahçelievler İlkokulu öğrencileri protokol üyelerini ziyaret ederek makamlara oturacaklar.

Makam ziyaretlerinin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında saat 10.00’da Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma töreni yapılacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenkler sırası ile Atatürk Anıtı’na konulacak. Bayram kutlama töreni ise saat 10.30’da Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar, şiirler ve öğrencilerin gösterileri, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve tören geçişi yer alacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıldönümünü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ayrıca Çorum Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde saat 14.00’de “23 Nisan etkinliği ve Glutensiz Kokteyl” organize edilecek. Eğitim-İş Çorum Şubesi tarafından saat 13.30’da Kent Meydanı’nda Çocuk Şenliği yapılırken, Özel Demer Koleji (Özel Değerler Ortaokulu) ise 12.00-15.30 saatleri arasında AHL Park AVM’de bir dizi kutlama etkinliğe yapacak.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim