Çorum’un tanınmış simalarından Yaşar, Gündüz ve Cengiz Hamoğlu’nun annesi Bedriye Kayış (90) öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Ulumezar’da toprağa verildi.

Önceki gün hayatını kaybeden Modern Optik kurucusu Mustafa Mevlüt Saatçı da son yolculuğuna uğurlandı. Müzeyyen Turp, Ahmet Saatcı, Metin Saatcı ve Dilek Savaş’ın babası, ÇORUM HABER Yazarı Mustafa Saatçi’nin amcası, gözlükçü ve saatçi esnafından Mustafa Mevlüt Saatcı, geçirdiği rahatsızlık sonucu önceki gün yaşamını yitirmişti. Merhumun cenazesi saat 11.00’de Çorum Özel Hastanesi’nden alınarak, Ulucami’ye getirildi. Burada kılınan namazın ardından ise Ulumezar’da toprağa verildi.

Ulucami’de ayrıca Çorum Belediyesi’nden emekli Memduh Emir’in eşi, Hidayet Emir; Çopikas’tan emekli Rafet Önder’in kızı Muhasebeci Mustafa Önder’in yiğeni, Turgay Önder’in kardeşi Firdevs Önder; Söz Köy’nden gelme, Arap ve Ahmet Kılıç’ın ağabeyi, Battal ve Seyit Kılıç’ın babası kahveci esnafından Zeki Kılıç; Hüseyin Etli’nin eşi, Cevdet, Ali ve Muzaffer Etli’nin annesi, Ender ve Canan Etli’nin babaannesi Saadet Şahin’in de cenaze namazları kılındı. Hidayet Emir, Firdevs Önder ve Zeki Kılıç, Ulumezar’da; Saadet Şahin ise Çiftlik Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

ÇORUM HABER, merhum ve merhumelere Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim