Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu, Çorum Belediyesi’nin yaşlılara yönelik hizmetlerinin 365 gün boyunca sürdüğünü vurgulayarak “Belediyemiz ulu çınarlarımızın sadece 1 gün değil her gün yanında. Bize ihtiyaç duydukları her an yaşlılarımıza hizmet veriyoruz. Evde temizlik hizmetinde 431 uluçınarımızın evini temizliyoruz. Bu yaşlılarımıza yaşlılar gününde de bir jest yapmak istedik. Çanakkale gezilerimize ulu çınarlarımızı da dâhil ederek onlara unutulmaz bir gezi düzenledik” dedi.
Yabacıoğlu, "Geçmişten günümüze uzanan ve geleceğimizi aydınlatacak olan yaşlılarımız rehberler eşliğinde, birinci gün Gelibolu Yarımadası'na en kanlı çarpışmaların yaşandığı cepheleri, tabyalar ve şehitlikleri gezdi. İkinci gün Çanakkale şehir merkezi ve burada bulunan Çimenlik Kalesi, Nusret Mayın Gemisi, Aynalı Çarşıyı gibi yerleri gezdikten sonra Bursa'ya geçerek burada da Orhangazi, Osman Gazi Türbelerini ziyaret etti. Hayatın her insan için farklı anlamlar taşıyan çeşitli dönemleri vardır. Yaşlılıkta bu dönemlerden bir tanesidir. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesi ile herkese sağlık ve huzur içinde yaşlanma diliyorum." diye konuştu.
 
Başkan Külcü’ye teşekkür
Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen gezi programı ile Çanakkale'yi gezme imkânı bulan ulu çınarlar kendilerini her zaman düşünen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür ederek “Daha önce Çanakkale’ye gitme imkânı bulamamıştık. Maneviyatı yüksek yerleri görmemizi sağlayan Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz." dediler.

Editör: TE Bilisim