Toplantıya MHP İl Başkanı Bekir Çetin, Çorum Milletvekili Adayları Vahit Doğan, Aybüke Topçubaşı Ekici, Fatih Özcan ve Muhsin Kocasaraç, Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, MHP Sungurlu İlçe Başkanı Adnan Barak ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda ilk olarak Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner konuştu. Şahiner, Sungurlu halkının MHP adaylarına gösterdiği teveccühten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek 1 Kasım seçimlerinde bize yakışacak şekilde gücümüzü ortaya koyarak milletvekili adaylarımızı Meclis’e yollamak için çalışacağız. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın.” dedi.
MHP İl Başkanı Bekir Çetin de konuşmasında Sungurlu halkına güvenini ifade ederek, “İnanmış yüz ülkücü Allah’ın izniyle Sungurlu’yu yerinden oynatır. Bizim Sungurlu’dan beklentimiz sadece ve sadece Sungurlu’ya yakışanı yapmasıdır. Sungurlu’nun o köklü ülkücü hareketine yakışanı gerçekleştirmesidir. Gayreti biz göstereceğiz, teveccühü milletten bekleyeceğiz, takdiri de Allah’a bırakacağız.” diye konuştu.

“Amacımız MHP’yi iktidar yapmak”
Daha sonra kürsüye çıkan MHP Çorum Milletvekili Adayı Muhsin Kocasaraç, 4. sıra milletvekili adayı olmasının şevkini kırmadığını belirterek, “Ben birinci sıra Vahit Doğan’ım. Çalışmalarımızı o yönde gerçekleştireceğiz. Bizim amacımız sadece milletvekili çıkarmak değil, MHP’yi iktidara taşımaktır. Allah bize bunu nasip edecektir.” ifadelerini kullandı.

“MHP, son kaledir”
MHP Milletvekili Adayı Fatih Özcan ise 1 Kasım Seçimleri’nin önemine vurgu yaparak, “MHP ülkemizde son kaledir. Bu kale düşmediği sürece yüce Türk Milleti üzerinde oynanan oyunların başarıya ulaşması mümkün değildir. Bizler huzurunuza geldik. Çalışmalarımızı milletvekilliğiyle taçlandıralım. Bizlerden desteğinizi esirgemeyin.” şeklinde konuştu.

“Arzuladığımız sinerjiyi yakalayacağız”
Bir diğer Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici de birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında, “Biz ülkücüler hiçbir zaman ben-sen davasında olmadık. Hep ‘biz’ dedik. Hep gönül köprüsü kuralım istedik. Bir olalım, beraber olalım dedik. Bugün de yine aynı şeyi söylüyoruz. İnanıyorum ki el birliği ile o sinerjiyi yakalayacağız.” ifadelerine yer verdi.

“Biz dört kişi, ben’iz”
Toplantıda son olarak söz alan MHP Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vahit Doğan da birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:
“Sürecimiz kısıtlı. 7 Haziran seçimlerinden sonra bir takım gelişmeler oldu. Ben MHP’nin Merkez Karar Yürütme Kurulu’nda olmamın yanı sıra yaklaşık 12 yıllık süreç içerisinde MHP’nin hukuk mutfağında da aktif olarak görev yaptım. Bu seçimde ülkücü zarafetini ve nezaketini göstereceğiz. Biz aday arkadaşlarımızla biriz. Biz dört kişi ben’iz. Çalışmalarımız birlik ve beraberlik içerisinde olacaktır.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim