Afra Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı ve Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Ertuğrul Onan, MHP Milletvekili Adayları Mehmet Akif Aras, Alparslan Karapıçak, Mehmet Karaca ve Alper Büker, Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, Kamusen İl temsilcisi Selim Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü, TÜRKAV Başkanı Tahsin Boyacı, ilçe başkanları, milletvekili aday adayları, kadın kolları yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar’ın kusursuz ev sahipliğinde samimi bir ortamda geçen iftar programında Ülkücüler, birlik beraberlik görüntüsü sergilediler.

İl Başkanı Kaynar, ülkücülerin tek çatısı olan MHP’nin her zamankinden daha güçlü bir şekilde 24 Haziran seçimlerine hazırlandığını dile getirdi. Çorum teşkilatları olarak Bahçeli’nin direktifleri doğrultusunda gece-gündüz demeden seçimlerden zaferle çıkmak için çalıştıklarını söyleyen Kaynar, çorum halkının partilerine ve milletvekili adaylarına büyük bir teveccüh gösterdiklerini vurguladı. Kaynar, 24 Haziran’da kazanan partinin MHP olacağını da sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim