Ülkü Ocakları tarafından Devlet Tiyatro Salonunda düzenlenen, Ülkü Erleri ve Âşık Sefai’nin sahne aldığı programa MHP İl Başkan Vekili Orhan Özyol, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Hattap İmal, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Çorum Şube Başkanı Mehmet Ferit Erkün, MHP’li yöneticiler, çeşitli sivil toplum kuruluşu ve sendika temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İsmail Deli’nin Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan, daha sonra saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden programın, açış konuşmasını Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çorum Şube Başkanı Ahmet Hattab İmal yaptı.
Konuşmanın ardından Ocak üyelerinin şiirlerinin de yer aldığı gecede Ülkü Ocakları üyelerinden Abdullah Şahin “Fetih” adlı şiiri, İrem Türkoğlu “Dalgalanacak Bayrağım Ülküdaşım” adlı şiiri, Ertuğrul Yıldırım “Bu Vatan Kimin” adlı şiiri ve Hatice Atak ise “Bir Koçyiğidin Ardından” adlı şiiri seslendirdi.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Üniversite Teşkilatı’nın hazırladığı İstiklal Marşı oratoryosunun ayakta alkışlanmasının ardından Aşık Sefai sahneye çıktı. Katılımcılar Aşık Sefai’nin , Acı Söz, Deli Gönül, Aşıklar Aşka Gelende, Ter Beni gibi birbirinden ünlü şiirleri ile unutulmaz bir gece yaşadılar.


Aşık Sefai, şiirleriyle dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

(Elif Suar TURALI)
Editör: TE Bilisim