Hürriyet Parkı yanında dün gerçekleştirilen serginin açılışına Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan, Ülkü Ocakları Çorum Şube Başkanı Ahmet Hattab İmal, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Fatih Gök, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın ve çok sayıda Ülkücü katıldı.
Ülkü Ocakları Çorum Şube Başkanı Ahmet Hattab İmal, serginin açılışından önce yaptığı konuşmada Hocalı Katliamı’nın insanlık tarihinin en acı olaylarından biri olduğunu vurguladı.
Ahmet Hattab İmal, “Bundan 23 yıl önce, 26 Şubat 1992’de Ermeniler bütün dünyanın gözü önünde, Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ Bölgesi’ni işgal ederek, yalnızca bir gün içerisinde tümü savunmasız 63 çocuk, 106 kadın ve 70 yaşlı olmak üzere toplam 613 soydaşımızı katletmiştir. Hocalı Katliamı’na ait olan fotoğraflardan oluşan sergimizle bu acı olayı unutmamak ve unutturmamak istedik.” diye konuştu.
Ardından MHP Merkez İlçe Başkanı Özcan, Ülkü Ocakları Şube Başkanı İmal ve diğer katılımcılar sergiyi gezdiler. Hocalı Fotoğraf Sergisi, 5 Mart Perşembe gününe kadar ziyaretçilere açık kalacak.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim