İftar programına Çorum Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Galip Deniz, Dernek Yönetimi, şehit ve gazi aileleri; Çorum Ülkü Ocakları Başkanı M. Yavuz Ünlü, yönetimi; Türkiye Kamu Sen İl Başkanı Selim Aydın, MHP Belediye Meclis Üyesi Selim Güloğlu; öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Galip Deniz iftarda yaptığı açıklamada, şehit ve gazi ailelerine her zaman değer veren Ülkü Ocakları’na teşekkür ettiklerini belirterek aynı sofrada ekmeği bölüşmenin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Çorum Ülkü Ocakları Başkanı M. Yavuz Ünlü de, şehit ve gazi ailelerinin baş tacı olduğunu her zaman sofralarının ve gönüllerinin açık olduğunu belirtti. Ünlü, “Bugün ocağımız cennet koktu sayelerinde. şehit ve gazi analarımızın ve eşlerinin de Anneler Günü’nü bu vesileyle gönülden kutluyorum. Bizler de sizlerin evladıyız. Kapımız ve gönlümüz sizlere her zaman açıktır.” diyerek ailelere teşekkür etti.

İftar sonrası Ocak Başkanı M. Yavuz Ünlü, Şehit ve Gazi annelerine gül, evlatlarına da Nutuk ve Bilgetürk eserlerini hediye etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim