Bu güne kadar Çorum olarak Vatan uğruna Şehadet şerbeti içen 387 ana kuzusunun makamların en yücesine uğurlandığını ifade eden Ahlatcı, “Gerekirse hepimiz şehit olacağız ama son nefesimize kadar vatanımızı savunmaktan bir adım geri durmayacağız” şeklinde konuştu.

Çorum’da bulunan 392 gazi ve tüm gazilere; cesaret ve fedakârlıkları için ülke ve millet adına şükranlarını sunduğunu söyleyen İl başkanı Yusuf Ahlatcı, Anneler Günü nedeniyle de annelere seslendi.

Ahlatcı, “Bugün Anneler günü. Başımızın tacı, acılarımızın ilacı annelerimizin anneler gününü kutluyor, ellerinden öpüyor, sağlıkla ve huzurla geçirecekleri hayırlı bir ömür diliyorum. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.

Geçmiş ile gelecek arasında köprü vazifesi gören, geleneklerimizi en canlı şekilde hatırlatan, toplumumuzu bir arada tutan değerleri unutturmayan yaşlılarımızı bizler de unutmuyoruz.. Gençlik ilkbahar gibidir. Yaşlılık ise kışa benzer. Bizler de yaşlılarımıza, gençlerimize, engellilerimize, çocuklarımıza nasıl daha yararlı projeler geliştirebiliriz kaygısıyla, gece gündüz demeden, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.

Ülkemizde yıllardır halkımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak Özel Bakım Hizmetlerinden, Engelli Evde Bakım Yardımlarına; Sosyal-Ekonomik Desteklerden, Evde Eğitim Hizmetlerine birçok alanda yeni hizmetler sunmaya başladık. Bizler toplumumuzun özel insanlarına özel bir hassasiyetle yaklaşıyoruz ve yaklaşmaya da devam edeceğiz. İlimizde 234 vatandaşımız özel bakımı, 4269 vatandaşımız Engelli Evde Bakımı, 1170 Vatandaşımız Sosyal-Ekonomik Destek almaktadır.

496 özel eğitime muhtaç çocuğumuz özel eğitim okul ve kurumlarında eğitim almakta bunlara özel alt sınıflarda eğitim alan 603 çocuğumuzu da eklersek toplam 1099 yavrumuz özel eğitimden faydalanır duruma gelmiştir. Bu hizmetler gibi saymakla bitiremeyeceğimiz çalışmalar iktidarlarımızla imza atmak kısmet olmuştur” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim