“Aziz milletimiz cuntacı Fetö teröristlerinin kendisine doğrulttuğu tanktan ve silahlardan atılan kurşunları, üzerine yağan bombaları göğsündeki iman ile söndürmüştür” diyen Anaç, ülkeye ve Aziz millete yönelik kurulmuş bu büyük tuzağı ve alçakça işgal girişimini lanetlediklerini belirtti. Bu alçak tuzağın Ağa babalarını taşeronların kim olduklarını bildiklerini ifade eden Anaç, demokrasi nöbetlerinin tutularak namussuzlara bu vatanın teslim edilmeyeceğini vurguladı.
Yaşar Anaç, “Mutlak zafer sahibi ancak Allah’tır! Büyük zaferler, büyük komutanlar ve cesur askerlerine nasip olmuştur. O gece Başkomutanımızın önderliğinde başlatılan ikinci Milli Mücadele ve Müdafaa, Malazgirt Zaferi’nden İstanbul'un Fethinden ve Çanakkale Zaferinden hiç de aşağı kalır yanı bulunmamaktadır.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Anaç, bugün çok daha iyi anlıyoruz ki Fetöcü cuntacıların kalkışması yalnızca bir darbe girişimi olmayıp güzel ülkemin işgal projesidir. Her karanlık gecenin sonunda aydınlık bir gün doğar.
Ülkemizin her yerini habis ur gibi saran Fetö terör örgütünün uzantıları bir bir temizlenecek memleketimiz bu hastalıktan kurtulacaktır.
Öncelikle 15 Temmuz akşamından beridir bizleri hiç yalnız bırakmayan bizlerle gün ağarıncaya kadar demokrasi nöbeti bekleyen mahalle teşkilatlarımıza, köy teşkilatlarımıza muhtarlarımıza, partimizin tüm teşkilat mensuplarına, her partiden her renk ve düşünceden milli iradesine sahip çıkan aziz hemşehrilerimize ve vatanımızı seven güvenlik güçlerimize çok teşekkür ediyorum. Rabbim ümmetin umudu olan aziz milletimizi, Başkomutanımız ve tüm memleket sevdalısı yöneticilerimizi muhafaza etsin” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim