Özcan Özdoğan’ın sahibi olduğu Stüdyo Özcan, Bahabey Caddesi üzerindeki iş yerinde Çorum halkına hizmet vermeyi sürdürüyor. Fotoğraf basımının yanı sıra özel gün çekimleri, reklam ve tanıtım amaçlı çekimler ile kamera çekimi hizmeti veren Stüdyo Özcan, kuruluşunun 32. yılında Çorum halkına teşekkür amaçlı bir kampanya düzenledi.

 1986 yılında hizmet vermeye başladıklarını ifade eden Stüdyo Özcan sahibi Özcan Özdoğan, kendisinin 32 yıl önce fotoğrafçılığa adım attığını belirtti.

Çeyrek asrı geride bırakan bir firma olarak Çorum halkının kendilerine gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür etmek amacıyla 32. yıla özel bir kampanya düzenlediklerini ifade eden Özcan, kampanyayla ilgili şu bilgileri verdi:

“Ülkemizin zor günlerinde Stüdyo Özcan ailesi olarak yine halkımızın yanında oluyoruz. Baskılarımız kesinlikle yazıcı baskısı olmadığını ısrarla söylüyoruz. Bunun yanı sıra kampanyamızda 8 adet vesikalık fotoğraf, 2 poz sosyal medya artistik fotoğraf (Dijital ortamda teslim edilecektir) 10 TL. Halkımızı Bahabey Caddesi No 14/B’deki Stüdyo Özcan adresinde bekliyoruz.” dedi.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim