MHP Çorum milletvekili adayları Vahit Kayrıcı, Sami Çam ve Ali Akcan, Gıda Toptancıları Sitesi yanında bulunan Şoförler ve Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret etti.
MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin ve bir grup partili ile birlikte Şoförler ve Nakliyeciler Sitesi’ne giden MHP Çorum milletvekili adayları, şoför ve nakliyeci esnafı ile buluştu.
Kamyoncular Lokali’nde esnafa hitap eden MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, kendisinin şoför ve nakliyeci esnafına yabancı olmadığını hatırlatarak sektördeki eksiklikleri ve yapılan yanlış devlet politikalarının farkında olduğunu kaydetti.
Kayrıcı, Türkiye’nin bir darboğazdan geçtiğini belirterek önümüzdeki seçimin ülkemiz için çok kritik bir seçim dönemi olacağını belirtti. Kayrıcı, “Hepiniz televizyondan gazeteden ülkemizin şu an nasıl bir ortamda olduğunu biliyorsunuz. Önümüzdeki seçim döneminde ülkemizin bekası için hepimize büyük görev düşüyor. Bu yüzden hepinizden Milliyetçi Hareket Partisi’ne büyük destek istiyorum” dedi.
Vahit Kayrıcı, “MHP varsa her zaman umut vardır, MHP varsa huzur vardır, MHP varsa güven vardır. Partimiz dün olduğu gibi bugün de çiftçinin, esnafın, işçinin yanında olacak ve çözüm odaklı bir siyasi politika izleyecektir. Hangi siyasi görüş, hangi parti, hangi ırk olursa olsun herkese karşı eşit mesafede olacaktır. Kapımız ve gönlümüz herkese açık olacaktır” diye konuşmasını sürdürdü.
Kendi ekmeğini düşünen değil halkın ekmeğini düşünen bir vekil olacağını belirten Kayrıcı, bu ülke için dürüst bir siyaset izleyeceğine, iyi bir vekil olacağına namus ve şeref sözü verdi. MHP heyetinin Kamyoncular ve Nakliyeciler Sitesi ziyaretine Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin de eşlik etti.

“ESNAFA HAKSIZLIK YAPILIYOR”
MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, kamyoncu esnafına karşı büyük bir adaletsizlik yapıldığını da söyledi. MHP iktidarında tüm esnaflara çeşitli kolaylıklar getirileceğini belirten Kayrıcı, “Esnafımız kredi kartları ile hayatını devam ettirmeye çalışıyorlar. Yine kamyoncu esnafımızın yetki belgeleri çok büyük sıkıntı. Yüksek paralar vererek bu belgeleri almışlar ama denetimsizlik bu belgeleri anlamsız hale getirmiş.
Bu hükümet ne varsa kamyoncunun üzerine yüklemiş. Bunlar adaletli değil. Çok sorunlar yaşıyorlar. Kamyoncu esnafının sorunlarına çözüm getirmek lazım. MHP olarak biz bu sorunları biliyoruz. Sizlerden de yetki istiyoruz” diye konuştu.
(MHP İl Başkanlığı)
Editör: TE Bilisim