Ak Parti Çorum İl Gençlik Kolları önceki gün parti binasında “Şehitlerimizi Anma ve Gençlik Buluşması” adı altında bir toplantı gerçekleştirdi. Gençlere şehitlik makamının öneminin vurgulandığı buluşmada; Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde şehitler anıldı.
Etkinlikte bir konuşma yapan AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, “Ak Gençlik bir nesil hareketidir. Bu nesil demokratikleşmeyi sırtlanmış ve siyasetin gençlere dayattığı zorluklara rağmen, Ak Parti ile başlayan büyük dönüşümün geleceğe taşınması hususunda, milletin inanç ve değerlerini üstlenen omurga olmaya taliptir” dedi.
Ünal Yıldırım, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ak Gençliğin ülkemize dair heyecanları, beklentileri, istekleri, düşünceleri, ümidi ve dertleri bulunmaktadır. Dertliyiz; çünkü biz bu cennet vatanı çok seviyoruz. Heyecanlıyız; çünkü büyük dönüşümü fark ediyoruz. İstiyoruz ve çalışıyoruz. Çünkü bu topraklarda yaşayan herkesin adalete ihtiyacı var.
Herkesin insanca yaşamaya hakkı var. Düşünüyoruz; çünkü akıl ile gitmeyen hiçbir şey tutarlı bir sonuca varamaz. Ümitliyiz; çünkü hiçbir etkinin doğrunun ve güzelin karşısında kazanamayacağın inancımız var. Cesaretliyiz; çünkü bu yolda nelerle karşılaşacağımızı biliyoruz ve kendimize güveniyoruz.
Bizler bu mukaddes davamızı Fatih'in torunları olarak nesilden nesle aktarmalıyız. Vatanımızın, kardeş ülkelerimizin, kutsal beldelerimizin her bir karışı şehitlerimizin kanları ile bezenmişken, siyonist leşlerinin iki günde sahip olmasına göz yummamalıyız. Onları ülkemizde söz sahibi yapmamalıyız.”
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim