Ak Parti Kadın Kolları Alaca İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısına, Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz ve Kadın Kolları Başkanı Aysema Arklan ile Kadın Kolları üyeleri katıldı.
İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, seçime hazır olduklarını ve sandıklara sahip çıkacaklarını belirtirken, “Allahın izniyle bu seçimden de alnımızın akıyla çıkacak ve tek başımıza iktidar olacağız” ifadesini kullandı.

“ALACA’DA BAYANLARIN EMEĞİ, ALIN TERİ VAR”
Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ise ,Alaca'da AK Parti’nin yapmış olduğu güzel işlerin ve hizmetlerin tamamında bayanların emeği, alın teri ve desteği olduğunu hatırlatarak, “Onun için sizler bizim baş tacımızsınız, onun için sizler Ak Partinin asıl sahiplerisiniz.” dedi.

“EMİN ADIMLARLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ”
Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Cumhurbaşkanımızla görüşüp kendisini Çorum’a davet ettim. Sizin yaptığınız kararlı çalışmaları anlattım. İnşallah seçimden sonra Cumhurbaşkanımız Çorum’a gelecektir.” derken, yaşanan 5 seçimde de bayanların hiç durduğunu görmediğini söyledi.
Uslu, “Biz Türkiye’nin huzurlu güvenli ve başarılı olmasını istiyoruz. Ancak bazı kesimler ve güçler Türkiye’nin güçlü olmasını istemiyor. Bu ülke ne zaman yükselişe geçse bir şekilde ülkeyi karıştırmaya çalışıyorlar. Ancak 1 Kasım’da buna da dur diyeceğiz. Yeni Türkiye’de yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz” diye konuştu.



“ALACALI KADINLARA ÖZEL PROJE”
AK Parti Milletvekili Lütfiye İlkse Ceritoğlu Kurt ise, 1 Kasım seçimlerinin terörü sonlandırmak için bir fırsat olduğunu belirterek, “ Alaca olarak 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye yüzde 59 oy oranı ile destek verdiniz. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadınız. Bu son hafta bizim için çok önemli şeytan kapıda, şeytan pusuda, şeytan sağımızda solumuzda geziyor ve çocuklarımızın geleceğini gasp etmek için bekliyor. Bunun için de 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde de daha çok çalışacağız.” dedi.
Alacalı kadınlara kendi ilçelerinde istihdam sağlayacaklarını dile getiren Ceritoğlu, Alacalı insanın Ankara’da kapıcılık yapmasını istemediğini, bunun için projeler geliştireceklerini söyledi.
Türkiye’nin terör belasından kurtulduğu anda, teröre harcanan paraların illerin, ilçelerin kalkınmasına harcanacağını da ifade eden Ceritoğlu Kurt, Ak Parti’nin kadınları eve kapatacağı iddialarının doğru olmadığını, Cumhurbaşkanı’nın kadınları çok önemsediğini ve her ortamda yer almalarını istediğini anlattı.
Editör: TE Bilisim