Osmancık Caddesi, Ulu Camii Civarı, Yazıçarşı ve Akpınar Caddesi esnafıyla buluşan Milliyetçi Hareket Partililer, esnaf ve vatandaşlara referandum süreci ve Anayasa değişikliğini anlattı.

Esnafın her zaman milletin birliğinin, ülkenin menfaatlerinin yanında olduğunu ifade eden Aras, milletin sandıkta da her zaman en doğru kararı verdiğini vurguladı.

Esnafa konuk olup çaylarını içtiklerini belirten Aras, esnafı dinleyip yanlarında olduklarını ifade ederek bereket ve bol kazançlar dilediklerini söyledi.

Esnafa referandum sürecini ve Anayasa değişikliğini anlattıklarını ifade eden Aras, yeni yönetim şeklinin ülkenin önünü açacağını, ülkenin ayağa kaldıracağını ve ayağındaki prangalardan kurtaracağını kaydettiklerini dile getirdi.

Ziyaretlerde Anayasa değişikliği konusunda neden evet denmesi gerektiğini, değişikliğin neden zaruri olduğunu ve neler getireceğini ifade ettiklerini belirten Mehmet Akif Aras, aydınlık bir Türkiye için evet deyip 5 yılda bir seçim yapılacağını, TBMM’nin daha güçlü hale getirileceğini, ayrıca yasama-yürütme-yargı arasına kalın çizgiler çekileceğini ifade etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim