Önceki gün ilçeye giderek bazı ziyaretlerde bulunan Vali Ahmet Kara ve beraberindeki protokol üyeleri, Kaymakamlık tarafından yaptırılan Memur Lokali’ni de ziyaret etti.
İlçeye gelişinde pankartlarla ve kurban kesilmesi ile karşılanan Vali Kara, Kaymakam Eyüp Kaykaç’tan ilçenin genel durumuyla ilgili aldığı brifing sonrasında yeni hizmete açılan Memur Lokali’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında iç dizaynını çok beğendiği lokalin doğru bir şekilde işletilerek kamu çalışanlarının değişik aktivitelerine de sahip bir yer haline getirilmesi gerektiğini açıklayan Vali Ahmet Kara, bir sonraki gelişinde lokalin aynı haliyle kalmasını istediğini bildirdi. Lokaldeki şark köşesinde bulunan av tüfeklerini görünce avcılara çeşitli uyarılarda bulunan ve kasaptan et almak yerine küçük hayvanların canına kıyılmaması gerektiğini dile getiren Vali Kara, “Avcılık sadece spor olarak yapılmalı ve doğanın dengesi de bozulmamalı” dedi.
Vali Kara lokalde özellikle sigara konusunda taviz verilmemesinin önemine de değinerek içeride bulunan kitap sayısının artırılması gerektiğini, satranç gibi oyunların konulmasının kamu çalışanlarının yararına olacağını sözlerine ekledi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim