Özel Uğurcuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı’nın sona ermesi nedeniyle iki gün boyunca etkinlik düzenlendi.

Devlet Tiyatro Salonu’nda hafta sonu gerçekleştirilen iki etkinliğe çok sayıda veli katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açış konuşmasını Kreş Müdürü Özden Özkeser yaptı.

Çocuklara en iyi imkânları sunarak eğitim vermeye çalıştıklarını vurgulayan Özden Özkeser, “Başarılı bir hayat kuşkusuz öğrenmekten geçer. Okul öncesi, öğrenmenin ilk basamağıdır. Uğurcuklar Kreş ve Gündüz Bakım Evi ailesi olarak çocuklarımızın bu ilk basamağı en iyi şekilde atmalarını sağlamanın gururunu yaşamaktayız.” dedi.

Kendilerine emanet edilen çocukların her özgüveni yüksek, güçlü bireyler olmaları için özveriyle çalıştıklarını vurgulayan Özkeser, onların millî ve manevî değerlere bağlı kalmaları için de özel çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

Ardından veliler adına sırasıyla kürsüye gelen Zeynep Yarımca, İsa Eldemir, Mehtap Kahraman, Gamze Eker, Demet Ünal ve Ayşegül Eker duygularını paylaştılar.

Daha sonra Bilginler, Yıldızlar, Uğurcuklar, Atom Karıncalar, Mucitler, Zekâ Küpleri, Ateş Böcekleri ve Dâhiler isimli ana sınıfı grupları sahneye çıkarak birbirinden güzel ront, dans, halk oyunları ve drama gösterileri sundular. Çeşitli şiir ve şarkılar da seslendiren Uğurcuklar Kreş’in minik öğrencileri, programı izleyen velilerden yoğun alkış aldılar.

Etkinliğin son bölümünde anaokulu eğitimini tamamlayıp önümüzdeki öğretim döneminde ilkokula başlayacak olan öğrencilere diplomaları Kreş Müdürü Özden Özkeser ve diğer öğretmenler tarafından verildi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim