Ufkayolculuk ekibinden Selim Kaya, Hamza Kalınsazoğlu, Abdulkadir Büyükçınar Mehmet Karadağ'a bilgilendirme yaparak görevinde başarılar diledi.

Uluslararası düzenlenen ve bu yıl Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen "5’inci Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması" faaliyetleri konusunda bilgi veren ekip üyeleri, Kur’an-ı Kerim Meâli konulu yarışmanın 2013'ten beri yapıldığını, yarışma ile Türkiye’nin 81 ili, KKTC ve online olarak bütün dünya genelinden "1 milyon katılım" hedefiyle en doğru ve temel bilgileri içeren kitapların 8 milyar insanlık alemiyle buluşturulması amaçlandığını anlattı.

Yarışmanın A, B, C, D, E, F ve G kategorilerinin sınavlarının 26 Mart 2017’de, H kategorisinin ise 2 Nisan 2017’de gerçekleşeceğini belirten ekip üyeleri, başvuruların 19 Şubat 2017 tarihine kadar yapılabileceğini kaydetti.

Yarışmada belirli puanı alan adaylardan 10'una "Umre Seyahati" veya "Dosta Yolculuk" ödülü verileceğini belirten ekip üyeleri ayrıca Çorum’da da ödüllendirme yapılacağını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ; sivil toplum kuruluşlarının sorunlarının çözümleri noktasında ve daha farklı neler yapabiliriz düşüncesiyle hareket edeceklerini söyledi. Sivil Toplum kuruluşlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek güzel hizmetlerde bulunacaklarını kaydeden Karadağ, Sivil toplum kuruluşlarının siyasi anlamda, sosyal anlamda, çevre anlamında, toplumsal anlamda hangi ağırlıkla çalışıyor olursa olsun siyasete yön verebileceğini, şehrin ve ülkenin gelişmesi anlamında faydası olan kuruluşlar olduğunu vurguladı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim