AHL Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre AHL Park Cinemaximum’da Temmuz ve Ağustos ayında belli seanslarda çocuklara ücretsiz film gösterimi yapılacak.

Alınan bilgiye göre AHL Park AVM tarafından başlatılan “ücretsiz sinema” kampanyası 7 Temmuz’da başlayacak. Yarıyıl tatiline giren 6-12 yaş arasındaki öğrenciler Temmuz ve Ağustos ayında her haftasonu 11.00 ve 13.00 seanslarını izleyebilecekler. 7 Temmuz’da “Patron Bebek” ve “Orman Çetesi” filmi ile başlayacak etkinlikte 8 Temmuz günü “Fantastik Dünyalar” ve “Ferdinand”; 14 Temmuz’da “Kayıp Prens” ve “Poloı”; 15 Temmuz’da “Sevimli Tekneler” ve “Fındık İşi 2”; 21 Temmuz’da “Büyük Peynir Yarışı” ve “Taş Devri Firarda”; 22 Temmuz’da “Maşa ile Koca Ayı 2” ve “Tayo”; 28 Temmuz’da “Renkli Balık” ve “Peter Pan”; 29 Temmuz’da ise “Patron Bebek” ve “Orman Çetesi” filmini izleyebilecek.

Öğrencilerin doya doya sinema keyfi yaşayacağı etkinlikten yararlanmak isteyen çocuklar için ailelerinin AHL Park’a gelerek danışma masasından kayıt yaptırılması gerektiği ve kampanya kontenjanının sınırlı olduğu da dile getirildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim