Ahmet Ertekin’in dün MHP İl Başkanlığı’ndaki adaylık açıklamasına ülkücü camiadan çok sayıda kişi katılarak destek verdi.

İlk olarak söz olan MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan; Belediye Başkanlığı, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyelikleri için aday adaylık başvurularının 15 Aralık’a kadar süreceğini hatırlatarak, “31 Mart’ta Üç Hilâl’i Çorum’da ve tüm Türkiye’de dalgalandıracağız. MHP teşkilatları olarak bu güce sahibiz.” dedi.

Ardından söz alan Ahmet Ertekin, 40 yılı aşkın bir süredir Milliyetçi ve Ülkücü Hareket’in içinde olduğunu ve bundan büyük bir onur duyduğunu belirterek, “Çorum Belediye Başkanlığı’nın MHP tarafından kazanılacağı zaman artık gelmiştir. Bu zaman, 31 Mart 2019’dur. Bu sefer Çorum’a Üç Hilal’in mührü mutlaka vurulacak, 24 yıldır süren menfaatçi, kayırmacı, ahlâksız, adaletsiz, hukuksuz, Belediye’nin imkânlarını halkın yerine kendileri ve yandaşlarına peşkeş çeken, yapılan her işte şahsi menfaat gözeten bu keyfiyetçi zihniyet Belediye’den uzaklaştırılacaktır.” diye konuştu.

Bugün Türkiye’de ve Çorum’da temiz bir siyasete ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Ahmet Ertekin, “Çorum için, birlik ve beraberliğimiz için, fakir ve fukaralar için, gençler ve çocuklarımız için bu değişimi sağlamak zorundayız. Bu görev, MHP ve Türk-İslâm Ülkücüleri’ne düşmektedir. Ben bu görevi ifa etmek ve başarıya ulaşmak için varım diyorum. Sefer bizden, zafer Allah’tandır.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim