“Deniz Yıldızı” isimli diziyle ülke genelinde büyük bir hayran kitlesi sağlayan ünlü oyuncular Begüm Topçu Turay ve Cantuğ Turay’ın rol aldığı “On Dakika Ara” isimli oyunda Çorumlu tiyatro severlere kahkaha dolu neşeli zaman yaşattılar. Oyunun ardından oyuncular sevenleriyle fotoğraf çektirdi.
Ünlü oyuncular geçtiğimiz yıl, Çorumlu tiyatro oyuncusu ve yazar Şahin Örgel’in “Aşk Kasıntısı” isimli oyununu ilimizde sahnelemişti.
Çorumda tiyatronun gelişimi desteklemek için “On Dakika Ara” adlı oyuna ayrıca Çorum’un gözde firmaları, Kaymak Kafe İlcan Tavukçuluk Şen Piliç Bölge Bayiliği sponsor oldular. 



HANOĞLU KONAĞI’NDA AĞIRLANDILAR
Çorum’un tarihi konaklarından Hanoğlu Konağı ünlüleri ağırlamaya devam ediyor. Star TV’de yayınlanan ve Ekim ayında finali yapılan Deniz Yıldızı adlı dizinin başrol oyuncuları Cantuğ Turay ve Begüm Topçu Turay 2 perdelik komedi oyunu On Dakika Ara’ yı sahnelemek üzere Çorum’a geldi.
İlk olarak Hanoğlu Konağı’na gelerek yöresel yemekleri de tadan ünlü oyuncular, Çorum’a her zaman hayran kaldıklarını ifade ettiler. Çorum’a daha öncede geldiklerini belirten Begüm Topçu Turay, Çorum halkının sıcakkanlı insanlar olduklarını belirtti ve daha öncede geldikleri Çorum’da Tiyatro severlerin ilgisinden memnun olduklarını kaydetti. Hanoğlu Konağı’nın lezzetlerine de hayran kaldıklarını söyleyen Begüm Turay, tarihi konaklarının her zaman kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek bu tarz konakların yaşatılmasında da emeği geçen herkese teşekkür etti.
Sinema ve dizi oyuncusu Cantuğ Turay ise böyle bir tarihi konakta ağırlanmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi. Turay, “Tarihi konaklarının değerini herkesin bilmesi gerekiyor. Hanoğlu Konağı işletmecisi Melih Hanoğluna da bize göstermiş olduğu ilgi için teşekkür etmek istiyorum. Hayatımda ilk defa keşkek yemiş oldum. Lezzetine hayran kaldım”. dedi.



(Elif Suar TURALI)
Editör: TE Bilisim