Geçtiğimiz günlerde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu’nda geniş katılımla gerçekleşen törende, sektörde 36. yılını dolduran Çavuşoğlu Turizm de ödül aldı. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve çok sayıda seyahat acentelerinin katıldığı törene Çavuşoğlu Turizm şirketini temsilen TÜRSAB Erciyes BYK Yönetim Kurulu Üyesi Halit İnaltekin ve Ünsal İnaltekin katıldı.
Ödülü alan Çavuşoğlu Turizm Yetkilisi Halit İnaltekin, şunları söyledi: “1981 yılında Çavuşoğlu Seyahat ismi ile Türkiye'de turizm alanına giren Çavuşoğlu Turizm ve Seyahat Acentesi, kuruluşundan itibaren Kırşehir (1987), Yozgat (1988), Çorum (1990), Viyana (2002) şubelerini; ‘Ay Şafak Air’ ismi ile Tokat (1995) ve Amasya şubelerini (1999), ‘Turfa Turizm’ ismi ile Ankara (1998), ‘Peçenek Turizm’ ismi ile Aksaray (1989), ‘Sivas Turizm’ ismi ile Sivas (1997), Aniş Turizm Çorum (1995) turizm şirketlerinin kuruluşlarını gerçekleştirdi. Kuruluşlarında bulunduğu tüm şirket ve şubelere Türk Hava Yolları'nın bölge genel satış acentesi ve IATA statüsünü de kazandırması nedeniyle bu şirket ve şubeler bölgelerinde hava limanlarının hizmete açılmasında önemli görevler üstlendi.
Çavuşoğlu Turizm, sosyal projeleri kapsamında Tuz Gölü ve Seyfe Gölü'nün tanıtımı amaçlı fotoğraf sergisi, Tarihi Kırşehir Taş Mektep Kale Ortaokulu zaman serüveni fotoğraf arşivinin dijital ortama taşınması, Kırşehir Dulkadirli yeraltı şehrinin turizme kazandırılması, Kırşehir Terme ve Afyonkarahisar Sandıklı Kaplıcaları’nın turizme kazandırılması, Çorum Kargı bezinin korunması, Tokat Almus ilçesi mücavir alanının uluslararası av turizmine kazandırılması gibi pek çok alanda projeleri hayata geçirmiştir. Çavuşoğlu Turizm’e nice otuz altı yıllar dileğimizle.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim