Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, TÜRKSAT A.Ş. Genel Müdürü Cenk Şen’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Türksat A.Ş. Hukuk Müşaviri Mehmet Çerikçi de yer aldı.

Ziyarette konuşan Hitit Üniversitesi Rektörü Alkan, geçtiğimiz günlerde “Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün anıldığı hain 15 Temmuz 2016 darbe girişiminde TÜRKSAT’ın milli bir duruş sergileyerek bir destan yazılmasına büyük bir katkı sağladığını ifade etti.

Rektör Alkan, FETÖ Terör Örgütü tarafından planlanan hain 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde pek çok şehidimizin içinde yer alan Çorumlu hemşehrimiz Ali Karslı’nın adını unutmamak ve unutturmamak için Hitit Üniversitesi’nde adının yaşatılmasını sağlayacaklarını açıkladı.

Hitit Üniversitesi Rektörü Alkan, bilgi ve iletişim hizmetleriyle uydu teknolojilerinde bölgesinde lider, dünyada önde gelen bir kurum olmak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam TÜRKSAT’ın ülkemiz adına büyük bir gurur kaynağı oluşturduğunu sözlerine ekledi.

İki kurum arasında yapılabilecek ortak çalışmaların görüşüldüğü ziyarette Alkan, TÜRKSAT A.Ş. Genel Müdürü Cenk Şen’e yeni görevinde başarılar dileyerek TÜRKSAT A.Ş. ve HİTÜ arasında ortak iş birliği projeleri yapmaktan büyük mutluluk duyacağını dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kurumlar arası ikili işbirliğinin öneminden hareketle Hitit Üniversitesi ile ortak çalışmalar yapabileceklerini belirten TÜRKSAT A.Ş. Genel Müdürü Cenk Şen ise Prof. Dr. Alkan’ı yapmış olduğu çalışmalarından dolayı tebrik ederek yapacağı yeni projelerinde de başarılar diledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim