İşadamı Selahattin Ezer ve Mustafa Şimşek yatırımlarına bir halka daha ekledi. Ezer ve Şimşek, Hürriyet Cafe, Real Residence Otel ve Mustafa Şimşek Anadolu Lisesi’nden sonra Çorum’un en büyük apartı olan 10 katlı 80 oda ve 175 yatak kapasiteli Türkoğlu Apart’ı da bünyelerine kattı. El değiştiren Türkoğlu Apart 1 Mayıs 2018 tarihinden itibaren yeni yüzü ile hizmet vermeye devam edecek.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren İşadamı Selahattin Ezer, turizm sektöründe önemli adımlar attıklarını belirterek, hizmet halkalarına en son olarak Türkoğlu Apart’ı eklediklerini söyledi.

Selahattin Ezer, işletmeciliğini yaptıkları Residence Otel’in yatak kapasitesinin pörtfeylerine yetersiz gelmesinden dolayı Türkoğlu Apart’ın işletmeciliğini de aldıklarını dile getirerek, “Uzun yıllardır Adnan Türkoğlu tarafından işletilen Türkoğlu Apart yeni yüzü ile Çorumlulara kaliteli hizmetini sürdürmeye devam edecektir. Türkoğlu’na bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder onun adına hizmetlerimizi layıkıyla devem edeceğiz. Çorum’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim