AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, AK Parti Belediye Meclis Üyesi, Seyhan Günhan, Şahiste Uçar, Nurten Gezer ve çok sayıda kadının katıldığı toplantıda konuşan Hatice Külcü, 16 Nisan’da tarih yazılacağını söyledi.

AK Parti hükümetleri döneminde eğitimden sağlığa birçok alanda devrim niteliğinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Hatice Külcü, “Yeni anayasa ile birlikte bu çalışmalar daha da hızlanacak. Güçlü Türkiye, Cumhurbaşkanlığı sistemi ile olacak. Bu bir kurtuluş mücadelesidir. Bu Türk tarihinin yeniden yazılma mücadelesidir. Türkler 16 Nisan’da yeniden bir tarih yazacak” diye konuştu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir de kadın buluşmasındaki konuşmada yaşanan olaylara baktıklarında referandumun öneminin daha iyi anlaşıldığını söyledi. 16 Nisan’da yapılacak referandum için hep birlikte omuz omuza çalıştıklarını vurgulayan Demir, “Ev ziyaretlerimizde aldığımız sonuçlar çok güzel. Halka hizmeti hakka hizmet olarak bildiğimiz için sizlerle birlikte olmak bizim boynumuzun borcu.” diye konuştu.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim