Çorum Barosu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Altan Akpınar ve yönetim kurulu üyeleri, Çorum Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundular.

10 Aralık 2016 tarihinde, İnsan Hakları Günü’nde en temel insan hakkı olan yaşam hakkına yapılan hain saldırıyı şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini belirten Akpınar, “Öncelikle saldırıda hayatını kaybeden emniyet mensuplarımıza, vatandaşlarımıza, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

Hain saldırıyı düzenleyenlerin, terörden beslenenlerin, dökülen kandan medet umanların Türk Milleti’ni yıldıramayacağını, aksine daha da kenetlenmesine yol açacağını vurgulayan Akpınar, ziyarette şunları dile getirdi:

“Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu tarihten beri büyük badireler atlatmıştır, bu badireyi de atlatacaktır. Birlik ve bütünlüğümüze uzanan bu kirli eller hiç bir zaman amacına ulaşamayacaktır. Çağdaş, demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni Ortadoğu bataklığına çekmeye çalışan hainler başarılı olamayacaktır.

Nereden ve kimden gelirse gelsin, amacı ideolojisi ne olursa olsun terörün her türlüsünü amasız, fakatsız, lakinsiz lanetliyor, ulusumuza bir kez daha başsağlığı diliyoruz.”

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim