AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Milletvekili Ceylan, AK Parti'nin seçim beyannamesi hakkında esnaf ve vatandaşları bilgilendirdi.

Yeni dönemde, makroekonomik ve finansal istikrarın kararlı şekilde sürdürüleceğini ifade eden Ceylan, “Ekonominin en önemli çıpası olan mali disiplinden taviz verilmeyecek. Uygulanacak kararlı politikalar ile enflasyon yeniden tek haneye indirilecek. İhracatçıların finansmana erişim imkânlarını artırmak amacıyla Eximbank’ın ödenmiş sermayesi yükseltilecek. Gelir Vergisi Kanunu, Kurumlar Vergisi Kanunu ve Vergi Usul Kanunu kapsamlı bir şekilde reforma tabi tutulacak” dedi.

“Cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız ve cumhur ittifakından en yüksek milletvekili sayısını sandıktan çıkararak meclise göndereceğiz” diyen Ceylan, “Cumhurbaşkanımızı mecliste de yalnız bırakmayacağız. Bizler, gece gündüz demeden Türkiye üzerinde kirli oyunların oynanmasına izin verilmesin diye çalışıyoruz. Evlatlarımızı, geleceğimizi, Türkiye’mizi gerçek anlamda düşünen tek parti AK Parti’dir” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim