AK Parti İl ve Merkez İlçe teşkilatı üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde Milletvekili Ceylan’ın ilk durağı Ahlatcı Metal Rafineri oldu. Burada Yönetim Kurulu Ahmet Ahlatçı tarafından karşılanan Ceylan, rafiner hakkında Ahlatçı'dan bilgiler aldı. Rafinerde incelemelerde bulunan Ceylan işçiler ile bir araya gelerek, 24 Haziran için destek istedi.

Milletvekiki Ahmet Sami Ceylan daha sonra beraberindekiler ile birlikte Yetsan Oto Radyatör, Yağmaksan, Duduoğlu Çelik Döküm, LSY Ayakkabı, Ünal Yem, Alapala Makina ve Karataş Otomotiv’i de ziyaret etti.

Ziyaretlerde firmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Ceylan, fabrikalarda bulunan işçilerle de bir araya geldi. 24 Haziran seçimleri için işçilerden destek isteyen Milletvekili Ceylan, Türk milletinin bayrağı, vatanı ve namusu için yaşayan bir millet olduğunu ifade ederek, “Bizleri yıkmak ve parçalamak isteyenler 24 Haziran'ı bekliyor. Bunların tek derdi AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. 15 Temmuz'da önce Allah'ımız sonra milletimiz buna izin vermedi. İnanıyorum ki 24 Haziran’da da bizi yok etmek isteyenleri sandığa gömeceğiz” dedi.

“Bizlerin derdi bu ülkede birlik ve beraberlik içinde tek millet olarak yaşamaktır” diyen Ceylan, bu birlikteliği bozmak isteyenlerin maşası olan teröre 1 trilyon dolar harcandığını söyledi.

AK Parti olarak 100 yılda yapılamayanları yaptıklarını kaydeden Ahmet Sami Ceylan, “Bir ülkede olması gereken şeyler sağlık, huzur ve barıştır. Bizim derdimiz de bu 3 maddeye sahip çıkmak. Sizden istediğimiz de bunları başarabilmemiz için 24 Haziran da bizlere destek olmanız” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim