BBP İl Başkanı Erdal Özkan öncülüğünde Merkez İlçe Başkanı Aziz Döngel, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ümit Kaleli ve Murat Coşkun ile BBP Çorum Milletvekili Adayları Nihat Argut ve Halil Topşahin bu kapsamda Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’i ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Ziyarette konuşan BBP Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Nihat Argut, şoför ve nakliyeci esnafının sorunlarını iyi bildiklerini belirterek, “BBP kadroları olarak Türkiye’nin tüm sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Bizim iktidarımızda şoför ve nakliyeci esnafımızın da sıkıntıları sona erecek.” dedi.
AKP iktidarında küçük ölçekli işletmecilerin, esnafın ve dar gelir grubunun ezildiğini vurgulayan Nihat Argut, “Ne yazık ki AKP’nin 13 yıldır uyguladığı ekonıomik politikalar nedeniyle zengin kesim daha da zenginleşirken, fakir insanımızın hâli daha da kötüye gitmiştir. AKP âdeta büyük sermaye gruplarını koruyup kollarken, küçük esnafımızı ezip yok etmektedir. İnşallah BBP iktidarında Türkiye’nin yüzü gülecek.” diye konuştu.
BBP Çorum Milletvekili Adayı Nihat Argut ayrıca nakliye ve ulaşım sektörünü rahatlatmak amacıyla mazottaki Özel Tüketim Vergisi’ni kaldıracaklarını sözlerine ekledi.
Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, BBP Heyeti’ne 1 Kasım seçimlerinde başarı dileklerini iletti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim