Çorum AK Parti Ocak ayı İl Danışma Meclisi’nde konuşan Uslu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Teşkilat çalışmalarına da değinen Uslu, Çorum teşkilatlarının çalışmalarını yakından bildiğini aktardı. “Bu davaya samimiyetle katkıda bulunan herkes başımızın tacıdır” diyen Salim Uslu, AK Parti mensuplarının aralarında sorun bile olsa benlik meselesine girmeden muhabbeti geliştirmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Sıkıntılı dönemler geride kaldı. Bizim teşkilat olarak birbirimize bağlı olmamız yetmiyor. Öncelikli hedefimiz Türkiye’nin bekasıdır. Buna katkıda bulunacağız. Türkiye’nin kaderi AK Parti’nin kaderiyle özdeşleşmiştir” diye konuştu.

AK Parti’nin 14 yıllık iktidar süresince istikrarı sürdürememiş olsaydı Türkiye’nin bu gün bölünmüş bir ülke olma ihtimali olduğunu söyleyen Uslu şöyle konuştu: “AK Parti bu ülkeyi bir arada tutuyor.

İl Başkanlığı, Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları hepsi AK işler yapıyor. Yüzümüzü AK eden çalışmalar yapıyorlar. Bir yandan da ülkemizi geleceğe hazırlıyorlar. 

Eğer biz diğer partiler gibi koltuk pazarlığı yapmış olsaydık, iktidarda kalmak adına o zillete razı olsaydık, Türkiye üzerinde bu gün oyunlar oynayan emperyal güçlerin sözleriyle hareket edip emellerine alet olsaydık bu belki sorun yaşamazdık ama biz zora talip olduk. Allah’ın izniyle Türkiye’yi iyiye, güzele götürme gibi bir misyonumuz var. Hem vatandaş olarak hem Müslüman olarak böyle bir görevimiz var. Bizim amacımız iyilikleri arttırmak kötülükleri azaltmaktır. AK Parti’nin varlık sebebi de budur. Ülkemiz ne kadar huzur ve istikrar içerisindeyse biz o kadar mutlu oluruz.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim