Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı yaptığı dönemde başarılı çalışmaları ile partililerin ve Çorum halkının gözüne giren Çorum Milletvekili aday adayı Cengiz Atlas, Mart ayı içerisinde tüm üyelerin katılımıyla yapılacak olan ön seçime sıkı hazırlanıyor.
“Emeğin sesi, halkın nefesi” sloganıyla yola çıkan Cengiz Atlas, milletvekili olması durumunda yapacağı çalışmalar hakkında hem halkı hem de işadamları ve esnafı bilgilendiriyor.
Ülkemizin CHP iktidarına her zamankinden çok ihtiyacı olduğunu ifade eden Atlas, sosyal adaletin ve gelir eşitliğinin sol politikalarda olduğunun altını çizdi.
CHP’nin sosyal adaleti savunan, gelir adaletsizliğinin karşısında olan ve bu ülkenin çimentosu olan bir parti olduğunu dile getiren CHP Milletvekili aday adayı Cengiz Atlas, “CHP iktidarına her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğu bir dönemden geçiyoruz. Hem de tek başına iktidar olduğu bir döneme çok ihtiyacımız var. Böyle bir dönemde aday adayı olmama destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımla birlikte ülkemizin umudu CHP’yi iktidara taşımak için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.
Gittiği her yerde ilgiyle karşılanan Atlas’a, esnaf ve iş dünyası da destek veriyor. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaflar, Atlas’a milletvekilliği yolunda başarılar dilediler.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim