AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen vefa yemeğinde 2001 yılında kuruldukları günden bugüne girilen tüm seçimlerde başarı ile çıkan partilerinin yarın da seçimden zaferle ayrılacağını dile getirdi.

“Ne mutlu bize mi milletin adamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2001 yılında kurduğu bu güzide partinin ve davanın mensuplarıyız. Bizler hepimiz Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet üzerine ant içerek mazlum milletlerin umudu haline gelen bir liderin dava arkadaşlarıyız” diye konuşan Yusuf Ahlatcı, AK Parti içinde daima bir bayrak yarışının olduğunu, tüm seçimlerde Çorum’un ülke ortalamasının üzerinde oy yakaladığını hatırlattı.

Göreve geldiği günden bugüne kadar çalmadık kapı, sıkmadık el, bakmadık göz, girmedik gönül bırakmamak için çaba harcadığını, durmak yok yola devam desturu ile son dakikaya kadar gece gündüz aşk ile çalışmayı sürdüreceklerini anlatan Yusuf Ahlatcı, “Çorum ili olarak 31 Mart seçimleri ile beraber büyümeye kalkınmaya hizmet üretmeye, bir büyükşehir hüviyeti kazanma çalışmalarımız Halil İbrahim Aşgın kardeşimizle bir ivme kazanarak devam edecektir. Biz öyle bir teşkilatız ki 15 Temmuz gecesi milletin adamın bir işaretiyle şehit olmak için sokağa çıkarak hain ve zalimlere sokakları dar ettik. ABD imalatı FETÖ’nün arı kovanına çomak sokup kovanlarını başlarına geçirdik. El ele gönül gönüle olduğumuzda neler yapabileceğimizi bu dünya çok iyi bilmektedir. Dün Kandil’deki operasyonda hainleri nasıl yok ettiğimizi bütün dünya izledi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da terörle, ekonomik saldırılarla ve her türlü hainliklerle yılmadan mücadele edeceğiz. Bu başarı güçlü bir liderin etrafında sımsıkı durmanın, birlik ve beraberliğin, omurgalı bir duruşun nelere kadir olacağının emaresi, açık bir göstergesidir” diye konuştu.

Türkiye’nin ve milletimizin birlik beraberliği en üst düzeyde ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçtiğini de belirten İl Başkanı Ahlatcı sözlerine şöyle devam etti: “31 Mart’ta sadece bir belediye başkanı seçmeyeceğiz. Ülkemizin bekasını oylayacağız. Var olma mücadelesi vereceğiz. Öyle olmasaydı Cumhur İttifakı’na karşı ne olduğu belirsiz bir Zillet İttifakı ile karşı karşıya olmazdık. Karşımızda öylesine bir ortaya karışık var ki, anlamlandırmakta zorluk çekiyoruz. Birbirinden adeta tiksinen dörtlü bir olmuşlar bugün. AK Partimizin kuruluşundan bu yana bu asil hareketin içinde yer almış tüm yol arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Çorum ve ülkemiz için Recep Tayyip Erodoğan’ın arkasında durmaya devam edeceğimize, durmaksızın çalışacağıma söz veriyorum”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim