Kısa adı TÜRKAV olan Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı İbrahim Vatansever, MHP İl Başkanı Bekir Çetin’e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Çorum’da bulunan TÜRKAV Genel Başkanı İbrahim Vatansever, dün MHP İl Başkanı Bekir Çetin’i ziyaret ederek, 25 Ocak’ta yapılan İl Kongresi’nde başkanlığa seçilmesi nedeniyle kutladı.
Ziyarette MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Sami Çam, TÜRKAV Yaönetim Kurulu Üyeleri ve MHP İl Yöneticileri de hazır bulundu.
TÜRKAV Başkanı Vatansever, Türkiye’nin çok zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Ülkenin AKP iktidarına bir 4 yıl daha tahammülü kalmamıştır. O nedenle 7 Haziran Genel Seçimleri büyük önem taşımaktadır. Milletvekili listelerinde kim yer alırsa alsın, herkesin o isimler etrafında çalışarak 8 Haziran günü MHP’yi iktidara taşıması gerekmektedir.” diye konuştu.
MHP İl Başkanı Bekir Çetin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TÜRKAV Başkanı Vatansever ve beraberindekilere teşekkür etti.
Bekir Çetin, TÜRKAV’ın ülke ve Çorum genelinde sürdürdüğü çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, “Zaten TÜRKAV’la ayrı gayrımız yok. Ülke meselelerine bakış açımız aynı.” ifadelerini kullandı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim