Çorum ve bölgesinde hayat sigortası dışında sağlık, yangın, motorlu taşıt, tarım, denizcilik, havacılık, kaza, doğal afet, ulaştırma, nakliyat, para kaybı, borçlanma ve mali sorumluluk alanlarında sigortacılık ile aracılık hizmetleri verecek olan Türkiyem Sigorta Karakeçili Mahallesi Karakeçili 8. Sokak Hasan Basri İş Merkezi Kat 3 No: 32 adresinde açıldı.

Aynı zamanda AK Sigorta Acentalığı’nı da yürüten Türkiyem Sigorta’nın açılışına Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İYİ Parti Milletvekili adayı Fatih Mehmet Arslan, İyi Parti il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Fatih Mehmet Arslan’ın duası ve davetlilerinin kordelayı kesmesi ile başlayan açılış töreninde davetlilere ikramda da bulunarak hizmetlerle ilgili bilgi verildi.

Yıllardır sigortacılık sektöründe faaliyet gösterdiğini vurgulayan Eda Aslan kazandığı bilgi ve tecrübe ile tüm Çorumlulara tüm sigortacılık alanlarında hizmet sunacaklarını dile getirdi. Firma sahibi Aslan, “Bize sormadan sigorta yaptırmayın” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim