Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Dr. Ali Güler, Emekli Kurmay Albay Dr. Abdullah Cüneyt Küsmez ve Hacettepe Ünv. Öğretim Üyesi Dr. V. Fatih Güven katıldı.

Panelin açış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Muhammed Yavuz Ünlü, 1919 yılında kurtuluş için atılan ilk adımın üzerinden 100 yıl geçtiğini ve bu 100 yıllık süre içinde büyük badireler atlatıldığını dile getirdi. Süreçte milliyetçi hareketin belirleyici bir unsur olarak görev yaptığını ayrıca gövdesini değil başını taşın altına koymaktan çekinmediğini dile getiren Muhammed Yavuz Ünlü, bu görevden taviz verilmediğini bundan sonra da verilmeyeceğini vurguladı. Bugün de iç ve dışarıdan mihrakların saldırılarının devam ettiğini anlatan Ünlü, bunlara karşı da milliyetçilerin varlığını hissettirdiğini dile getirdi. Yavuz Ünlü, Devlet milli çizgiden ayrılmadığı sürece milliyetçiler olarak her türlü güçlüğe karşı göğüs germeye hazır olduklarını anlattı.

Yapılan açış konuşmasının ardından konuşmacılar yerini aldı. Panele moderatörlük yapan MYK Üyesi Dr. Ali Güler, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Muhammed Yavuz Ünlü’nün çalışmalarını yakından izlediğini belirterek, yapılan örnek çalışmaların beğeniyle takip edildiğini anlattı. Gençlerin iyi yetişmesinin sorumluluğunun büyük olduğunu anlatan Güler, Ülkü Ocaklarının bozkurtları ve Asenaları ülkenin geleceğine hazırladığını anlattı.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim