Ziyarette konuşan Milletvekili Adayı Kayrıcı, “Ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Biz daha önce olduğu gibi bu günde halkımızın hizmetine talip olduk. Biz halkımızın hizmetkarıyız. Allah dualarımızı makbul ve kabul edilen dualardan etsin Hürriyeti olmayan bir millet olmaz. Devlet bazı noktalarda devlet olma özelliğini yitirmiş durumdadır. Ülkede baş gösteren bu sıkıntıların giderilmesi için ülkenin Türk milliyetçilerine ihtiyacı var” dedi.
Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici ise, “Siyaset muhabbetten geçer. Biz muhabbete geldik. Çorum’un göç vermeyen tek ilçesi Osmancık. Bizim sorunumuz yolu yapanlarla değil. Bizim sorunumuz yolu yaparken yolsuzluk yapanlarladır. Mübarek gününüzde Allah şükürlerinizi artırsın. Dualarınızı kabul buyursun” diye konuştu.
Köyde Milletvekili Adayı Ali Akcan tarafından şükür duası edildi.
Osmancık’a bağlı Güvercinlik Köyü’nde de Yağmur Duası etkinliklerine katılan MHP heyeti halkı dinleyerek sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı, Köylülerin yoğun ilgisiyle karşılanan milletvekili adayları yağmur ve şükür dualarının bölgenin birliğine katkı sağladığını dile getirdi.
MHP Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Av. Aybüke Topçubaşı Ekici, Ali Akcan, MHP İl Başkanı Bekir Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Osmancık’ın Obruk Köyü’nde ise bir düğün merasimine katıldı. Nevin ve Mustafa Çetin çiftinin düğününe katılan heyet çifte mutluluk diledi. Genç çiftde MHP heyetine teşekkür etti.
MHP heyeti seçim çalışmaları kapsamında Kargı’nın Hacıhamza Köyü’nde seçim bürosunu açtı. Hacıhamza Köyü’ndeki açılışta konuşan İl Başkanı Bekir Çetin, tüm Çorumlulara bir telefon kadar uzakta olduklarını dile getirdi. Milletvekili adayları Kayrıcı, Ekici ve Akcan ise önümüzdeki seçimin birlik beraberlik seçimi olduğunu, ülkenin geleceğine sahip çıkmak isteyen herkesi MHP’ye destek vermeye davet ettiklerini vurguladı.


(MHP Basın Birimi)
Editör: TE Bilisim