Milletin yarısını değil, doğru bir program zemininde tümünü birleştirmeyi amaçlayan iktidar olacaktır. Vatan Partisi olarak bunun için çalışıyoruz. Bütün Çorumlu yurttaşlarımızı, Genel Başkanımız sayın Dr. Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanlığı adaylığına imza vererek destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

Dün partisinin Çorum İl Başkanlığı’nı ziyaretinde gündeme ilişkin bir değerlendirme yapan Gültekin, eski Türkiye’nin artık geride kaldığını söyledi.

Türkiye’nin yüzünü doğuya döndüğünü belirten Gültekin, açıklamasında şunları dile getirdi:

“Ekonomimiz Asya'da nefes alıp veriyor. Güvenliğimizi NATO'yla değil, komşularımızla işbirliği yaparak sağlıyoruz. ABD, "stratejik müttefikimiz" değil, toprak bütünlüğümüze ve ulusal güvenliğimize yönelik terörün arkasındaki devlettir.

İşte bu saatten sonra bu gerçekleri esas almayan hiç kimse, hiçbir siyasi parti Türkiye'yi yönetemez.

Türkiye'yi yönetmeye talip olanlar da, bu gerçekleri göz önüne alıp, politikalarını buna göre belirlemek durumundadırlar.

Türkiye yeni bir seçim dönemine girdi. Sistem Partileri, Türkiye'nin sorunlarının çözümüne ilişkim program ve politikaları tartışmak yerine, yüzde 50 artı 1 'i nasıl buluruz arayışı içindedirler.

Milletin yarısını diğer yarısının karşısına çıkararak iktidar olma hesabını yapanlar, Türkiye'nin ihtiyaçlarına göre değil, kendi çıkarlarına göre hareket etmektedirler.

Teröre karşı her alanda kararlı mücadele yürütemeyenler, üretim ekonomisine yönelmek yerine borçlanarak ekonomi gemisini yüzdürebileceklerini sananlar, Cumhuriyetin elde kalan son kurumları olan şeker fabrikalarını elden çıkarmaya çalışanlar, Milletimizin birliğinin çimentosu olan Atatürk'le, laiklikle, Cumhuriyet Devrimleri ile sorunlan olanlar, bütün komşularımızla birleşmemiz gerekirken çeşitli hesaplarla birleşmede ayak sürüyenler; önümüzde dönem Türkiye'yi yönetmeyeceklerdir.” (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim