Diriliş Başkanları Çorum İl Başkanı Fuat Aykaç ve beraberindeki kişiler sloganlarla geldikleri PTT önünde teröre tepkilerini dile getirdiler. Türk Milleti için Türkiye Cumhuriyeti’nin son kale olduğunu dile getiren Fuat Aykaç, bu teröristlerin tarihi kanla yazılmış bir milleti kanla korkutamayacağını vurguladı.

Katılımcıların tekbir getirerek “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” gibi sloganlarla destek verdiği Aykaç, terör olayları karşısında Türk milletinin omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu ve yıkılmayacağını vurguladı.

Türk milletinin iktidarıyla muhalefetiyle bir olarak diz çökmeyeceğini söyleyen Aykaç, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Türklerin son kalesidir. Devletimizin gücü ve iradesi sağlamdır. Devletimizin tepesinde çelikten bir irade vardır. Bu çelik irade de ülkemizin ve Müslüman aleminin yenilmezlik simgesidir. Ülkemiz bir yandan bölücü terör örgütleri, bir yandan paralel yapılanma, diğer yandan da haçlı orduları ile amansız bir mücadele içerisindedir. Bizler evlerimizde, iş yerlerimizde refah ve huzur içerisinde yaşamamız için görevlerini icra eden tüm güvenlik güçlerimiz her an ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olmasına rağmen yılmadan, yorulmadan, korkmadan hainlere karşı amansız bir mücadele etmektedirler. Ülkemiz bir yandan bölücü terör örgütleri, bir yandan haçlı orduları ile amansız bir mücadele içerisinde. Türk hükümeti ve Türk devlet büyüklerini ziyade tutarak yayınladığınız dayanışma mesajlarını muhatap almıyoruz. Bilakis bu ikiyüzlülüğünüz içimizdeki öfkeyi daha da katlıyor. Sizden nefret ediyoruz. Polisimizi, askerimizi, diplomatlarımızı öldürebilirsiniz ama dünya tarihi boyunca kıskandığınız, hiçbir zaman sahip olmadığınız ve asla sahip olamayacağınız devlet aşkımızı, ruhumuzu öldüremezsiniz. Bu vesileyle şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim