AK Parti sayesinde Türkiye’nin topyekün büyüme ve gelişme hızını yakaladığını dile getiren Akar, halkın da bu tablo karşısında kayıtsız kalmayarak her seçimde AK Parti’ye verdiği desteği artırarak sürdürdüğünü kaydetti.

Türk siyaset tarihinde hiç bir partinin, birbiri ardına girdiği seçimlerden oyunu artırarak yeniden tek başına iktidar olma imkanını elde edemediğini hatırlatan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, "İlk seçime 2002 yılında giren AK Parti, sonraki seçimlerden de zaferle çıkmasını bilmiş ve Türkiye’yi koalisyonların, krizlerin, kaosların ve çıkmazların elinden kurtarmıştır. Partimiz milletten aldığı güç ve destekle bütün engelleri ortadan kaldırmış, milli hedeflere doğru milletimizle yürümüştür. Günümüz Türkiye’si, gelişen dünyaya her şartta ve koşulda ayak uydurabilen, küresel politikalara müdahale edebilen ve hatta İslam ülkelerinin dahi umudu haline gelmiş bir Türkiye’dir" dedi.

Akar son olarak; "Yeniliğin, değişimin ve milletimizin teminatı olan partimiz, ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Bu vesile ile 2053 ve 2071 Türkiye’sini muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağımıza olan inançla partimizin 16. kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum" diye konuştu.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim