Yaklaşık 1 yıldır görev yapan Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Fatih Gök’ten görevi teslim alan Selim Aydın, Her yıl yapılan Kamu-Sen Çorum İl Temsilciliği temayül yoklamasında Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika şube başkanları ve il temsilcilerinin katıldığı toplantıda oy birliği ile Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi olarak seçildi.
Göreve seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada Selim Aydın, “Şahsıma İl Temsilciliği görevini oy birliği ile layık gören bütün Şube Başkanı, İl Temsilcisi ve Sendika Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bugün itibariyle Fatih başkanımdan bayrağı devraldım. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
Ekip ruhuyla sendika şube başkanı ve il temsilcisi arkadaşlarımın destekleriyle bayrağı daha yukarılara taşıma azim ve kararlığındayız. Bizler bugüne kadar hiç kimseye yandaş ve payanda olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Biz, ideolojisi kamu çalışanlarının sorunları olan bir sivil toplum örgütüyüz. Kamu çalışanlarının sorunları konusunda yaptıklarımız yapacaklarımızın da garantisidir. İnandığımız değerler uğrunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu vesileyle bu mübarek ayın birliğimize, dirliğimize ve beraberliğimize vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.
(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim