İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şube Başkanı Muharrem Biçer, Hürriyet Meydanı’nda “Zekât ve Fitre Stant”ını ziyaret etti. Ziyarette TDV Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy, TDV Şube İşlemleri Görevlisi R. Tarık Gökçe ve stant görevlisi Abdurrahman Kazancı da hazır bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın ülkemizde ve dünyanın her yerinde adeta yedi kıtada insanlığa hizmet etmek için üstün gayret göstererek vatandaşların vermiş olduğu zekât ve fitreleri zamanında gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını kaydeden Müftü Muharrem Biçer, “Türkiye Diyanet Vakfımız bu yıl da ‘Kardeşlerini Unutma, Beklenen Sensin’ sloganıyla başlattığı bağış kampanyasıyla Hürriyet Meydanı’nda kurduğumuz stantta bağışlanan zekât ve fitrelerin Çorum’daki, ülkemizdeki ve Afganistan, Pakistan, Arakan başta olmak üzere Orta Asya, Balkanlar, Türk Cumhuriyetleri, Kafkasya ve Kara Kıta Afrika’nın Ak Yürekli İnsanlarına kadar dünyanın dört bir tarafındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için çalışmalarımız başladı. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın elinden tutmak, onların yalnız olmadığını hissettirmek adına vatandaşlarımızın zekât ve fitre bağışlarını görevlilerimiz vasıtasıyla kolaylıkla standımızda alabiliyoruz. Bu yılda Çorumlu vatandaşlarımızın zekât ve fitre bağışlarını rahatça yapabilmeleri için bağışçılarımızı standımıza bekliyoruz” dedi.

İl Müftüsü ve TDV Çorum Şube Başkanı Muharrem Biçer, açılan standın Çorumlu vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü söyleyerek ramazan ayı sonuna kadar ‘Zekât ve Fitre Bağış’ standının hafta içi mesai saatlerinde, hafta sonu da öğle namazında sonra akşam 18.00’e kadar açık olacağını söyledi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim