Kafkas’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini belirten Karadağ, “Partimizin kuruluşundan itibaren Agah Kafkas bizimle çalıştı. Kendisi bizim saygı duyduğumuz bir abimizdir. Son 2 aydır referandum dolayısıyla yoğun şekilde çalışıyoruz. Agah Kafkas teşkilatlanmalardaki eksikliklerimize çok düzenlemeler getirdi, kaynaşma noktasında da Çorum’a yaptığı ziyaretlerle bize çok şey kattı. Ak Parti olarak teşkilatlanmamız tüm Çorum’a ve partilere örnek oldu. Teşkilatlanmamız başarımızın bir simgesidir. Umarız ki bu başarımız referandum ile taçlanır. İl başkanı olarak milletvekillerimizle ve belediye başkanımızla diyaloglarımız sıkı bir şekilde devam ediyor. Agah abimiz fiili olarak partiden ayrılmış olsa da gönül bağımız devam ediyor” dedi.

Çorum’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Agah Kafkas ise, “Burada olmaktan ve başkanımızı ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. Siyasette hep davamızı savunduk, Ak Parti ile başladım ve Ak Parti ile bitirdim. Teşkilatlı çalışmayı öğrendik ve bu yolda beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan birini İl Başkanı olarak görmek mutluluk verici. Siyasetin okulu yoktur.

Daha kalıcı ve güzel şeyler bırakmak istiyoruz bu şehre. Türkiye Cumhuriyeti, son 15 yılda Recep Tayyip Erdoğan’la Cumhuriyet tarihinde yapılanların iki katı yapılmıştır. Erdoğan’ın önderliğinde siyasetimizi yaptık” diye konuştu.

Türkiye’nin yeni bir parkura geçmesi gerektiğini söyleyen Kafkas, eski Türkiye’ye ait alışkanlıkların bittiğini dile getirerek, “Bu süreçte 15 Temmuz’u aklımızdan çıkarmamalıyız, birlik olmayı öğrendik bu şekilde. Türkiye darbelerden yoruldu ve kaybedecek vakti yok. Hantallıktan kurtulmuş bir devlet yapısına ihtiyacımız var. Burası bizim borçlu olduğumuz şehir ve çağdaş bir ülke isteyen herkesin Türkiye’nin yeni dünya yapısında yerini alması için katkı sağlaması gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

(Esra ESEN)

Editör: TE Bilisim