Kargı’nın Hacıhamza Köyü’nde esnaf ziyaretleri ile başlayan programa İl Başkanı Mehmet Karadağ ile birlikte Ak Parti Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya katıldı. Hacıhamza’ da yapılan ziyaretlerden sonra Kargı İlçesine gidilerek Ak Parti Teşkilat ziyareti, Belediye ziyareti, esnaf ziyareti ve Ak Parti Kargı İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu ve ilçe halkının geniş katılım sağladığı iftar programı düzenlendi.

Kargı programında birlik ve beraberlik mesajları verilirken, 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, geçmiş dönem İlçe Başkanı Mustafa Akpınar da teşkilatları yalnız bırakmadı ve katılım sağladı.

İftar programında Kargı halkına hitaben bir konuşma yapan Karadağ, “Bu tür güzel faaliyetlerle sizler ile kucaklaşmak hem hal olmak dertlerinizi, istek ve taleplerinizi dinlemek bizi daima mutlu ediyor.

24 Haziran, ülkemiz ve tüm İslam âlemi için çok önemli bir dönüm noktasıdır. Bu necip millet birçok virajı Allah’ın izni ile kazasız belasız atlatmayı başarma kabiliyetini gösterdi. Kilometrelerce ötede savaşın zulmün ortasında kalmış mazlum din kardeşlerimizin duası Türkiye ile birliktedir. Güçlü bir Türkiye bu coğrafyanın sigortası olacaktır, Türkiye’nin güçlü olması elbette birilerin hesabına gelmeyecektir, bu şer güçler hesaplarını yapa dursunlar Allah’ın da bir hesabı vardır bunu unutmayalım. Gezi olayları, 17-25 Aralık olayları ve 15 Temmuz hain darbe girişimleri bu oyunlardan bazılarıydı, ancak gördük ki bu milletin imanı ve inancı tüm bu tehditlerin bertaraf edilmesine fazlasıyla yetmiş ve tüm bu girişimleri sonuçsuz bırakmıştır. Türkiye 24 Haziran’dan sonra sizlerin desteği ile inşallah daha da güçlü olacaktır. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, dünya ya yön veren bir ülke olarak mevcudiyetini sürdürecektir. Bizlerde inşallah liderimize destek olmak için 24 Hazirana kadar 7/24 sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim