Çorum Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyen Milletvekili Ceylan, bugüne kadar bulunduğu gibi, her ortamda ve aldığı her görevde esnaf ve sanatkarın yanında olduğunu, bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğini söyledi.
Ceylan'a ziyareti sırasında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Tığlı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Nalçacı, Oto Tamirciler Sitesi Kooperatif Başkanı Nurullah Müsted, Çorum Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hıdır Balaban, Oto Galericiler Derneği Başkanı Fahri Yandık ve bazı partililer eşlik etti.

584 DÜKKANIN YAPIMI SÜRÜYOR
Kooperatif Başkanı Nurullah Müsted'den inşaat çalışmaları bitme aşamasına gelen işyerlerinin son durumu hakkında bilgi alan Ceylan, işyerlerinin esnafa ve Çorum'a hayırlı - uğurlu olmasını diledi.
Nurullah Müsted, kooperatif aracılığıyla 584 adet işyeri yaptırıldığını, 100, 150, 200 ve 500 m2 büyüklüğünde dükkanlar bulunduğunu, doğalgaz ve elektrik hattı çalışmalarının bitmek üzere olduğunu, inşaatın yüzde 80 oranında tamamlandığını ve bu yılın sonunda teslim edileceğini bildirdi.

"ESNAF HER ZAMAN DİK DURDU”
Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Sanayi Sitesi esnafı ile birlikte yemek yiyerek bir süre sohbet etti.
Esnafın sorunları ve talepleri hakkında bilgi alan Ceylan, hükümetin esnaf ve sanatkara yönelik düzenlemeleri ve çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.
Bir grup Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu askerin kalkıştığı 15 Temmuz askeri darbe girişiminin milletin dik duruşu ve kararlılığı ile önlendiğini ve bu durumun demokrasi zaferine dönüştüğünü anlatan Ceylan, 15 Temmuz olaylarının ardından daha da perçinleşen birlik ve beraberlik ortamının devam etmesini istedi.
Terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini, FETÖ'sünden PKK'sına, PYD'sinden DEAŞ'ına kadar her türlü terör örgütü yapılanmasıyla mücadele ettiklerini açıklayan Ceylan, "Bu mücadelenin sonunda kazanan devletimiz olacaktır. Devlet kazanacak, millet kazanacak, Türkiye kazanacaktır. 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürümeye, Türkiye'yi daha güçlü, daha gelişmiş, daha özgürlükçü bir ülke haline getirmeye devam edeceğiz" dedi.

“ESNAFIN TALEPLERİ BENİM İÇİN EMİRDİR”
Esnaf ve sanatkarın her zaman ülkesine, demokrasiye, milli iradeye sahip çıktığını ve vatan hainlerinin karşısında dik durduğunu ifade eden Ceylan, kendisinin de her koşulda, her zeminde esnafın yanında olmaya devam edeceğini kaydetti. Kendisinin bugüne kadar gerek AK Parti İl Başkanlığı döneminde, gerekse milletvekilliği döneminde her zaman esnafın yanında olduğunu, her türlü sorun ve taleplerde esnafa destek olduğunu dile getiren Ceylan, "Esnafın talepleri benim için emirdir. Kapım her zaman esnafa açıktır. Gece-gündüz ne zaman bir isteğiniz olursa sizlere yardımcı olmak benim temel görevim" ifadesini kullandı.


Ahmet Sami Ceylan, beraberindekilerle ve esnaf temsilcileriyle birlikte yeni yaptırılmakta olan işyerlerini incelerken…





Yaydiğin tepesinden, Ankara yoluna doğru daha düzlük alanda yapılmakta olan dükkan inşaatlarına bakış…

Milletvekili Ceylan, yemek sırasında sanayi esnafına hitap etti.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim