Haznedar’da gerçekleştirilen iftar yemeğine Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Türkav Çorum Şube yöneticileri ve üyeleri katıldı.

İftar yemeğine katılan üyelere teşekkür eden TÜRKAV Çorum Şube Başkanı Fikret Aktağ, “Bu güzel ayın yüzü suyu hürmetine ülkemizdeki, dünyadaki İslam diyarlarının huzura kavuşmasını diliyorum.

TÜRKAV milli ve manevi değerlere sahip ülkücü kamu çalışanlarının bir araya toplanmasını sağlayan bir sivil toplum hareketidir. TÜRKAV’ın amacı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı gerçekleştirmek ve kültürel faaliyetlerde bulunmaktır. Sahip olduğumuz değerlerimizi yeni nesillere öğretebilmek, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, bilgilendirmek, kamunun ihtiyaç duyduğu sosyal, kültürel ve stratejik konularda araştırmalar, incelemeler yapıp bunları vatandaşlarımızla paylaşmak vakfımızın amaçlarındandır. Kıymetli dava arkadaşlarım; hepiniz hoş geldiniz, Mübarek Ramazan Ayını kutlar ve bu mübarek ayın hayırlara vesile olmasını dilerim”' diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim