Ülkücü kimliğiyle tanınan şair Ozan Arif'in, Devlet Bahçeli'ye hitaben yazdığı şiir sonrası yaşanan polemik devam ediyor. MHP’ye yakınlığıyla bilinen Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı da Ozan Arif’e tepki göstererek Bahçeli’ye desteğini açıkladı.

Ozan Arif’in sözleriyle kendini şahsiyetsizleştirdiğini söyleyen TÜRKAV Şube Başkanı Fikret Aktağ yaptığı yazılı açıklamada “Türklüğün bekası ile birlikte vücut bulan nizam-ı âlem ve ilah-ı kelimetullah davasının siyasallaşması neticesinde, camiamıza, ideolojimize, yaşam tarzımıza ve Türk Milletinin sinesinden çıkan Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Ülkücü Hareket’in Lideri Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile ülkücü camiamıza hakaret eden her türlü zihniyeti şiddetle, nefretle kınıyoruz. Bizler, henüz reşit olmamışken gözümüzü açtığımızda gördüğümüz ve her gördüğümüzde iliklerimize kadar gururla hissettiğimiz üç hilalimizin altından sağa sola ve menfaate yalpalamadan hiçbir yere ayrılmadığımız ve hiç eski olmayıp hala yeni durabilen ülkücüleriz” dedi.

Ozan Arif’in menfaatçi yanının ağır bastığını söyleyerek çile çekenleri sattığını ifade eden Aktağ, lidere ve davaya sadakat gösterenleri destanlaştıran Ülkücü Hareket’in ekmeğini yiyerek davaya ihanet edenleri ve dil uzatanları tarihin karanlık köşelerine mahkum etmeye devam edeceğini ve yurt genelinde 110 şubeleri ile Bahçeli’nin yanında olduklarını sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim