TÜRKAV yöneticileri, ziyarette ayrıca göreve yeni başlayan Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Davut Demirbaş ve Hüseyin Kır’a görevlerinde başarılar diledi.

TÜRKAV Çorum İl Başkanı Fikret Aktağ başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette TÜRKAV Yönetim Kurulu Üyeleri Hamdi Öbekcan, Tahsin Boyacı, Emrah Şahin ve Mustafa Yıldırım hazır bulundu.

Ziyarette konuşan TÜRKAV İl Başkanı Fikret Aktağ, Milli Eğitim’in ülkemizin önemli meselelerinden birisi olduğunu belirterek, Milli Eğitim çalışanlarının sıkıntılarını paylaştı.

Aktağ, “Eğitim ve öğretim hayatı bir milletin geleceğini aydınlatan meşale, ilim ve irfan yolunu açan, akıl ve ahlak yordamını gösteren kaynaktır. Eğitim çok boyutlu bir sürecin adıdır. Hoşgörü ve birlikte yaşamanın temelini inşa eder. Eğitim noksanlığı ise varlığımızın mezarını kazar. Her medeni millet kendi geçmişini bilir, buna göre yaşar. Modern olmak köksüz olmak değildir. Köksüzlük cehalet, dahası eğitimsizliktir. Bugün, siyasi ve ideolojik kamplaşmalar, taassup ve doğmalar, bölücü ve yıkıcı emeller yolumuz üzerine kurulmuş amansız tuzaklardır” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim